Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náše Jawa Akce a události 2019

Příspěvky

Jawa 350 Mototechnik

13. 5. 2019

Hanz se zůčastnil srazu Jawa 350 Mototechnik. Zde se mimo jiné jel branně orientační závod. Hanz exceloval ve střelbě ,vození vody z místa na místo a kutálení pneumatik,naopak tlačení Jawy se sajdou do kopce mu moc nešlo... Byla zde sranda,navíc když na čumendu dorazlili Snegi s Tučňákem. Večer grill a promítání ČZ expedice do afriky.

 

 

Otvírání kohoutků 2019

24. 3. 2019

Otvírání kohoutků 2019 se učastnili Vinky,Hanz a Wenda. Jeli jsme na Hracholusky a pak po okolí 

 

Hanzovo narozeniny se slavili na Krucemburku

17. 3. 2019

Hanz se rozhodl na své narozeniny jet na Krucemburk. Původně byl domluven,že je tam oslaví jen s Předsedou. Ten ale překecal ostatní členy CJC2007 a bylo s toho obrovské překvapení. Dorazil Vinky,Tučňák,Wenda,Konopník a Petr. Hanzovi radostí vytřískly slzičky. Střílely se dětská šampáňa,kecalo se fotilo a nakonec jelo na jídlo k Cukeťákovi. Zde to byla zase samá sranda. Láďa nás moc rád viděl. Hanz byl jedinej kdo cestou Jawil,jelo mu to na jeden válec,a upadnul mu blinkr. Cestou tam zastavil u ležící ženy a dal první pomoc a zavolal záchranou službu,ano vydařená oslava narozenin. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=pMjtAeALXxM

 

V Unhošti se slavil Hanzovo návrat z nemocnice

16. 3. 2019

V Unhošti se slavil Hanzovo návrat z nemocnice. Vrabčák,Vinky Předseda a samozdřejmě Hanz.

 

Další brigády na klubové chatě u Černé Chobotnice

16. 3. 2019

Další brigády na klubové chatě u Černé Chobotnice,proběhla v sobotu. Stříhali se stromy a tak. 

 

Moto vístava

14. 3. 2019

Navštívili jsme Pražskou moto výstavu. Pocity smíšené, Jawa nevystavovala ,ale byl zde náš kamarád Pavel Suchý. No ono zde bylo dost jiných značek a některý motorky byly nádherný.

 

Slavnostní odhalení figuríny Hanze

10. 3. 2019

Slavnostní odhalení figuríny Hanze proběhlo v Jawa museu Rabakov u našeho kamaráda Martina Miclíka. Martin chce museum co nejvíce zdokonalit a to je dobře.

 

Hanz s Chobotničákem zachraňují Vinkyho

9. 3. 2019

Ano je to tak,Hanz s Předsedou čekali u Cukeťáka na Vinkyho ,ale tomu se cestou kousnul motor. Je to již druhý případ,kdy cesta pro bod nebyla dokončena. Jako první nedokončil cestu z důvodu prasklého chladiče Hanz. A tak po připsání bodu vyrazili kamarádi na záchrannou misi za Vinkym.

 

Martinka boduje na Krucemburku

8. 3. 2019

Martinka boduje na Krucemburku,a to sama teda vlastně sama neeee. Má v bříšku malého Davídka a ten si již připsal druhý bod. Sama bylo myšleno bez Vinkyho,je to nečekané o to zajímavější.

 

Tučňák boduje na Krucemburku

2. 3. 2019

Tučňák zabodoval na Krucemburku,vzal sebou kamarádku Janu a spojil příjemné s užitečným. Je zde ještě dost sněhu. Pokecali s Cukeťákem.